Palvelut

Valomainosten asennus ja huolto


Tarjoamme kaikille tuotteillemme asennuspalvelun. Lisäksi huollamme itse-, sekä muiden valmistamia valomainoksia vanhoille, sekä uusille asiakkaille.

Valomainosten LED-saneeraukset


Saneeraamme vanhalla tekniikalla toimivia valomainoksia ja päivitämme ne viimeisimmällä LED-tekniikalla. Samalla puhdistamme mainokset, joka parantaa etenkin ulkomainosten ilmettä huomattavasti.


LED-valaistus tarjoaa parhaimmillaan 90 % pienemmän energiankulutuksen sekä kylmänkeston vanhoihin tekniikoihin verrattuna. Pienemmän energiankulutuksen ansiosta saneerauksen takaisinmaksuaika on yleensä 1-2 vuotta, eli saneeraus ei vain paranna mainoksen ulkonäköä ja ole ekoteko vaan jättää myös enemmän viivan alle!

Saneerattu valomainos ja ilmeenmuutosta markiisilla, Hesburger, Saneerasimme Hesburgerin vanhan slim-mallisen valomainoksen uuteen led tekniikkaan ja puhdistimme kirjaimet uudenveroisiksi. Lisäksi saneerasimme kuluneet banderollit ja toimme ne ulkonäöltään nykyaikaan osana kokonaisilmettä.


Yritysilmeen suunnittelu ja toteutus


Tarjoamme lisäksi kokonaisvaltaista yritysilmeen suunnittelu ja toteutuspalvelua. Suunnittelemme ja toteutamme yritysilmeenne toivomanne konseptin mukaan kokonaisvaltaisesti aina valomainoksista, mainosteippauksiin, markiiseihin, kyltteihin ja erikoisvalaistukseen. Vain mielikuvitus on toteutuksessa rajana. Käyttämällä hyväksi osaamistamme ja hankkimalla kokonaisvaltaisen ilmeenmuutoksen säästätte aikaa, rahaa ja harmaita hiuksia, kun voitte varmistua, että kokonaisuus on laadukas, yhtenäinen ja toivomanne mukainen.

Yritysilmeen muutos. Pinkokehystauluja, valotauluja, lämpömittarikello, info-tv ja teippaukset, Toteutimme asuntosataman ilmeenmuutoksen toiveiden mukaisesti ja muokkasimme julkisivusta hyvin valaistun ja silmään pistävän kokonaisuuden. Asensimme yrityksen logoa kantavat pinkokangastaulut ja lämpömittarikellon ikkunoiden yläosaan. Poistimme vanhat ikkunateipit ja asensimme valotaulut, jotta myytävänä olevat asunnot ponnahtavat selkeästi esiin ja niitä on helppo katsella iltakävelylläkin. Lisäksi teippasimme logon ja aukioloajat etuoveen ja asensimme info-TV:n, jonka kautta yritys voi viestiä vaihtuvaa mediaa kuvamuodossa.